Koeltechniek - Warmtepompen - Zonnepanelen - Klimaattechniek - Vriestechniek - Service & Onderhoud

logo-wiltink
nvkl-header

Koeltechniek

Koeltechniek

Koeltechniek is een term voor diverse technische oplossingen om ruimtes, voorwerpen en stoffen af te koelen en koel te houden. Er wordt warmte onttrokken aan de koelruimte, die ergens anders weer wordt afgegeven.

Complete aanpak bij koeltechniek
Wij kunnen zowel de nieuwbouw, renovatie en uitbreiding voor onze rekening nemen. Onze medewerkers bouwen de complete koelcel inclusief wanden, deuren en de installatie. Dus ook het elektronische gedeelte. De montage wordt uiteraard conform de laatste richtlijnen uitgevoerd, waardoor onze koeltechniek betrouwbaar is.

Kwaliteit en nauwkeurigheid bij koeltechniek
Wiltink Koudetechniek staat voor kwaliteit en nauwkeurigheid. Deze twee kenmerken zijn erg belangrijk bij het bewaren van producten. Wanneer u Wiltink Koudetechniek inschakelt voor koeltechniek, bent u er zeker van dat de koel- of vriesinstallatie aan de hoogste eisen voldoet. Het gaat hier bijvoorbeeld om eisen omtrent het milieu, veiligheid en energiegebruik. Verder is het ook nog eens heel erg belangrijk dat u het ook eenvoudig kunt bedienen. Oftewel, allemaal eisen waar Wiltink Koudetechniek allemaal rekening mee houdt bij het installeren van koeltechniek.