Koeltechniek - Warmtepompen - Zonnepanelen - Klimaattechniek - Vriestechniek - Service & Onderhoud

logo-wiltink
nvkl-header

Zonnepanelen

Zonnepanelen

De eerste stap om zelf energie te gaan produceren, is informatie verzamelen over het plaatsen van zonnepanelen op uw woning. Met de huidige energieprijzen loont het om deze investering te doen. Energie opwekken via zonnepanelen is een duurzame vorm waarbij gebruik wordt gemaakt van zonlicht, zowel op zonnige dagen als meer bewolkte dagen.

Hoe werken zonnepanelen?
Zonnepanelen bestaan uit zonnecellen die licht opvangen van de zon en vervolgens omzetten naar energie. Vaak wekt u meer energie op dan u gebruikt. Die energie kunt u terugleveren op het stroomnet. Dit noemen we salderen. Wilt u gratis en vrijblijvend advies over zonnepanelen die aansluiten op uw wensen en situatie, neem dan contact met ons op.

Type dak en installatie
Wij hebben zowel panelen voor schuine daken als platte daken in het assortiment. Maar heeft u aan afwijkend type dak of zonnepanelen van een speciaal formaat nodig? Dan kunt u ook daarvoor bij ons terecht. Onze specialisten geven u graag advies over de mogelijkheden. Naast de aanschaf is een juiste installatie van zonnepanelen van groot belang.

Een slimme investering
Gezien het feit dat geld op een spaarrekening tegenwoordig haast niets meer oplevert, zijn zonnepanelen ook een slimme investering. Dankzij de aanzienlijke besparingen op de elektriciteitsrekening betaalt de gemiddelde Nederlander hun zonnepaneelsysteem in zeven tot acht jaar terug.